L’experiència de la Dolors

La meva experiéncia laboral després de cumplir els 50 ha estat molt interessant, ja que en principi sorgeix de la meva predisposició a estar sempre integrada en algun grup que m’aporti coneixement

Després de més de 20 anys treballant com a administrativa en empresa privada, em vaig veure en la situació de jubilació forçada, vaig considerar arribat el moment de començar a realitzar activitats que em satisfés personalment, l’omplir CV s’havia acabat.
Vaig realitzar formació en l’àmbit de les arts i reforç en formació a nivell de cultura general, passant més tard a ser alumna de la Universitat de la Gent Gran.

Des d’aquesta Universitat se’m va plantejar l’oportunitat de formar part d’un projecte anomenat Seniorlab, i que es posava en marxa des de l’entitat Citilab – Centre de tecnologia i innovació, situat a Cornellá de Llobregat (Barcelona).

Parlava anteriorment que sóc una persona amb inquietuds, una d’elles ha estat la d’estar al dia el màxim possible pel que fa a noves tecnologies.
Per tant puc dir que els coneixements adquirits en aquest camp m’han ajudat a obtenir una segona oportunitat en la meva vida laboral, la qual donava per acabada.


28 Comments

  1. Why have you deleted my post? It was very useful information and i assure atleast one person found it helpful unlike the rest of the comments on this site. I’ll post it again. Sick and tired of obtaining low amounts of useless visitors to your website? Well i wish to tell you about a brand new underground tactic that makes myself $900 daily on 100% AUTOPILOT. I possibly could be here all day and going into detail but why dont you just check their site out? There is a excellent video that explains everything. So if your seriously interested in producing hassle-free cash this is the website for you. Auto Traffic Avalanche

  2. What a great resource!

  3. Hello I remember i had seen this website before… This guy made a exact copy of your site. Or possible this is also your site? http://www.autotraffic-avalanche.org

Leave a Reply